foradia aproop

Poesia a ‘Art a Casa’ en la veu del gran poeta alcoià Manel Rodríguez

Art&Cultura' via internet en la web lesmuntanyes.com • En aquesta nova edició en 'Art a casa' el nostre convidat provee del món de les lletres en valencià, Manel Rodríguez, premi Ausiàs March de Poesia

Seguim avant en  ‘Art a Casa’ per mantenir el contacte a la Cultura de valencianes i valencians aquests dies de confinament. El nou convidat és el reconegut poeta Manel Rodríguez que ens recita un poema.

Tenim doncs l’honor de rebre a l’espai videogràfic ‘Art a Casa’ el gran poeta alcoià Manel Rodríguez, ens delecta amb la poesia del precís llenguatge per observar el món, dintre del nou poemari que prepara.

A més a més, que recite un poema Manel Rodríguez és un motiu d’alegria, per als amants de la poesia. Significativament, ‘El Confí’ és el poema que escoltarem inspirada en els moments que estem passant a casa.  

L’escriptor Manel Rodríguez i Castelló és president de l’entitat que organitza els premis de poesia Manuel Rodríguez Martínez i que atorga els premis Joan Valls i Jordà per l’ús i promoció del català.

Tornem-hi! a obrir la finestra per compartir amb els diferents artistes, escriptors, pintors, músics, poetes, etc. que ens mostren aquests dies a casa el seu art, seguim parlant.

Art a Casa’ un espai de cooperació per mantenir en contacte la Cultura, una idea de lesmuntanyes.com i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *