foradia subscriutegrat

Ja estan obertes les Instal·lacions Esportives Municipals

Per tal d'accedir, serà necessària cita prèvia. Des de l'Ajuntament d'Alcoi han preparat aquestes instal·lacions per a garantir una pràctica esportiva de manera segura i estructurada

Des del dilluns 11 de maig Alcoi va entrar en la Fase 1 en la qual es permet reobrir instal·lacions esportives baix demanda, amb cita prèvia i amb un horari d’utilització acordat.

La regidoria d’Esports ha anunciat que ja estan obertes les pistes de tenis, pàdel i atletisme del Poliesportiu Francisco Laporta, la pista poliesportiva situada en la Piscina Municipal José Trenzano Alós, el camp de tir amb arc “Mascarelles” també situat al costat de la Piscina Municipal, les pistes de petanca del Romeral i la Plaça Al-Azraq, el circuit de BMX del recinte ferial en El Viaducte i el camp de futbol “El Collao”.

Aquestes instal·lacions s’han desinfectat i s’aniran desinfectant seguint sempre el protocol indicat.

Com ja hem dit, aquestes instal·lacions estaran obertes dins d’uns horaris. Pel que a les situades al Poliesportiu Francisco Laporta, obriran de dilluns a dissabte de 8 del matí a 10 de la nit, i els diumenges de 8 del matí a 2 del migdia. La pista poliesportiva de la Piscina Municipal estarà oberta de dilluns a divendres des de les 3 de la vesprada fins a les 9 de la nit, i el dissabte des de les 10 del matí fins a les 2 de migdia.

Les pistes de petanca del Romeral es podran utilitzar de dilluns a dissabte de 9 a 12 del matí i de 6 a 9 de la vesprada, i les de la plaça d’Al-Azraq obriran de dilluns a dissabte de 4 a 7 de la vesprada, i els diumenges de 9 del matí a 1 del migdia.

Aquells que vulguen anar a les pistes de tir amb arc podran acudir de dilluns a divendres de 8 del matí a 1 del migdia i de 4 a 9 de la vesprada, i dissabtes sols en horari de matí. Per últim, el circuit de BMX obrirà de dilluns a divendres de 5 a 9 de la vesprada, i els dissabtes i diumenge en horari de matí.

Per tal d’acudir s’haurà de concertar cita amb 24 hores d’antelació pel correu electrònic en esports@alcoi.org o pel telèfon 96 553 71 09 des de les 8 del matí fins a les 2 del migdia. Pel que fa a les pistes de tenis i pàdel s’ha de telefonar al 96 554 07 56 des de les 8 del matí fins a les 10 de la nit.

L’Ajuntament recorda que els vestuaris i les fonts d’aquestes instal·lacions no es podran utilitzar i en tot moment s’haurà de seguir les indicacions de les autoritats sanitàries.

Per tal de fer un ús correcte d’aquests espais s’ha establit un protocol d’accés. Al Poliesportiu Municipal Francisco Laporta, s’accedirà per la porta principal, i s’haurà d’anar als punts de control i desinfecció que estaran a l’entrada principal dels pavellons esportius. Una vegada arribats a aquest punt, els operaris municipals, ja tindran coneixement de la reserva de la instal·lació, confirmaran la reserva i els ajudaran en la mesura que siga possible en aquelles qüestions que siguen necessàries. A més en aquest punt els usuaris trobaran productes de desinfecció de mans, cartelleria amb recomanacions de seguretat i salut per poder realitzar aquesta pràctica esportiva de la millor manera possible.

Els tres espais habilitats al poliesportiu estaran delimitats i no es podrà accedir a cap altre espai esportiu. S’hauran de respectar altres espais esportius habilitats i estarà prohibit accedir a qualsevol altre espai que no siga el reservat.

Miguel Juan Reig, regidor d’Esports, ha destacat que: “estem treballant intensament per a seguir tots els protocols. Recordem que per a accedir a les instal·lacions és necessari la cita prèvia perquè és la forma més segura. Sabem que aquestes mesures poden ocasionar algunes molèsties, però el més important és la salut de les persones i recordem que estem en estat d’alarma i hem d’anar pas a pas per retornar a la normalitat“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *