foradia subscriutegrat

Sanitat es reunirà amb el sector de l’hostaleria i l’oci per a parlar sobre una desescalada “amb cautela i mesura”

Ana Barceló, consellera de Sanitat Universal i Salut Pública s'ha reunit amb els principals representants del sector per a analitzar i planificar que mesures es prendran a partir del pròxim 1 de març al País Valencià

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló s’ha reunit amb els principals representants del sector de l’hostaleria i l’oci per analitzar i planificar que mesures seran les que entraran vigor dins del pla de desescalada del pròxim 1 de març al País Valencià.

Segons ha destacat la consellera, aquesta desescalada s’ha de fer “amb cautela i amb mesura”, ja que “l’objectiu és poder obrir els locals d’hostaleria i oci amb total seguretat tant per als mateixos hostalers com per a la ciutadania”.

En aquesta reunió també estaven presents el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, el president de la Confederació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la Comunitat Valenciana, Manuel Espinar, el president de la Federació d’Oci, Turisme i Joc de la Comunitat Valenciana (Fotur), Víctor Pérez, i el president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana, Salvador Navarro.

Els representants de l’oci i l’hostaleria han volgut recalcar el seu “compromís amb la salut dels ciutadans, perquè sense salut no hi ha economia”.

La consellera ha agraït a tot el sector la seua comprensió i la col·laboració amb les mesures adoptades.

Pel que fa a l’àmbit esportiu, Ana Barceló, i el conseller d’Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, es reuniran el pròxim dijous amb representants d’aquest sector per tal de valorar i preparar un full de ruta per a la desescalada en l’esport.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *