foradia camaraalcoi

Aprovat el projecte per a construir un Circuit de BMX a Alcoi

Aquest circuit homologat se situarà a la zona de Trencacaps, i la seua construcció està valorada en 262.501 euros

La Junta de Govern Local ha aprovat aquesta setmana la construcció d’un circuit homologat de BMX a Alcoi, concretament, estarà construït en la zona de Trencacaps. L’obra està valorada en 262.501 euros més IVA. 

L’objectiu de crear aquest circuit és atendre el nombrós col·lectiu d’esportistes que practiquen aquesta modalitat a la ciutat, i així poder albergar i disputar campionats de caràcter autonòmic i nacional. 

Des de fa uns anys el BMX s’ha convertit en una de les modalitats esportives més esteses a la nostra ciutat, ja que podem trobar esportistes de categories des de querubins a sèniors.

Actualment les persones que practiquen aquest esport ho practicaven a la pista del Viaducte, però, és una instal·lació que no reuneix ni pot reunir les característiques tècniques necessàries per a obtenir la condició de circuit homologat per la Federació Nacional de Ciclisme per a que es puguen disputar competicions d’àmbit autonòmic o inclús, nacional. 

Com ja hem dit, aquest nou circuit estarà en la zona de Trencacaps, i ja s’han començat a realitzar tasques de desbrossament, i de moviments de terra. Una vegada aprovat el projecte, la regidoria espera poder publicar la licitació de les obres d’aquesta infraestructura abans de l’estiu. 

Miguel Juan Reig, regidor d’Esports ha destacat que: “el club BMX d’Alcoi ha fet una bona tasca i diferents esportistes d’aquest club destaquen a l’àmbit autonòmic i nacional, i han obtingut èxits esportius en diversos campionats estatals celebrats en els últims anys”. És per això que el regidor ha explicat que: “el creixement quantitatiu sumat al salt qualitatiu dels esportistes que practiquen BMX a la nostra ciutat són factors que ens indiquen que per a atendre el col·lectiu com mereix, convé un canvi d’ubicació i és necessària la construcció d’un nou traçat. Unes instal·lacions on es puga desenvolupar l’activitat amb seguretat i que garantisquen la continuïtat i la promoció d’aquest esport a la nostra ciutat”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *