foradia subscriutegrat

El PP demana una actuació urgent en les voreres de l’Avinguda d’Andalucia

El grup municipal del PP insta al Govern bipartito al fet que reparen de manera urgent les voreres de l'Avinguda d'Andalusia, concretament el tram que existeix entre el parc i el centre social de la zona nord.

voreres andaluciaPer als populars, aquest tram es troba en una situació lamentable i urgeix d’una ràpida intervenció, ja que és una zona molt transitada pels veïns i es trovar a prop d’un centre social amb serveis molt demandats pels mateixos, així com per diversos col·legis i una guarderia.

La popular Rosa Sánchez recorda al bipartito: els veïns de la nostra ciutat no es mereixen tenir aquestes voreres on, més que passejar per elles, es veuen obligats a saltar i moltes vegades ensopegar per les diferents altures que presenten hagut d’en gran part als arrels dels arbres de l’Avinguda”.

L’estat general de manteniment de la ciutat deixa molt a desitjar, segons el grup popular, i són contínues les queixes rebudes pels ciutadans per aquest tema i més concretament per la neteja dels carrers.

Per a l’edil Rosa Sánchez “no té sentit que un Govern que diu que té superávit, i contínuament anuncia el sanejades que estan els comptes de l’Ajuntament, tinga la nostra ciutat bruta i amb una “falta de mantenimiento important”, ja que les ultimes actuacions d’asfaltat de carrers han sigut possibles gràcies a que part de les actuacions han sigut subvencionades per la Diputació d’Alacant”.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *