foradia pressupostparticipatiualcoi

Els Clots tindrà una tercera fase d’obres de renovació del clavegueram

La Diputació d'Alacant ha aprovat la resolució amb la qual se subvencionaran aquests treballs, amb un pressupost de licitació de 341.022 euros

La Diputació d’Alacant ha aprovat la resolució per a dur a terme la tercera fase de les obres del barri de Els Clots, que compta amb un pressupost base de licitació per a la totalitat de les obres de 341.022, i duraran uns 5 mesos.
L’objectiu principal és la renovació del clavegueram dels carrers Rogelio Sanchis i Gregorio Casasempere Juan, entre el carrer Oliver i el carrer Pintor Laporta.

En aquestes actuacions se substituirà la xarxa de clavegueram i la xarxa de proveïment d’aigua potable actuals, la repavimentació de voreres i calçades adaptant disseny al compliment de les normes d’accessibilitat i la senyalització viària.

Tal com indica el tècnic municipal en el seu informe, “les limitacions pressupostàries i la magnitud econòmica de la inversió van obligar des del principi a la divisió del barri per trams de carrers que permetria anar escometent la renovació dels seus serveis, així com la reurbanització d’aquestes”.

La FASE II es va fer en 2020 i la FASE I en 2019. L’àmbit d’actuació de les fases anteriors va ser en la primera el tram del carrer Llibertat entre els números 1 i 13 i el carrer Els Clots. En la segona, el tram del carrer Pare Vitòria entre el carrer Gregorio Casasempere Juan i el carrer Llibertat, el tram del carrer Pintor Laporta entre el carrer Gregorio Casasempere Juan i el carrer Llibertat i el tram del carrer Llibertat entre el carrer Oliver i el carrer Pintor Laporta.

Queda pendent per a una o diverses fases posteriors els trams del carrer Metge Manuel Rodríguez entre el carrer Oliver i el carrer Pintor Laporta, i entre aquest mateix carrer i el carrer Llibertat i el carrer Metge Manuel Rodríguez.

El regidor d’Obres i Accessibilitat Universal, Jordi Martínez, explica que “ens vam comprometre amb els veïns a reparar el clavegueram i les canalitzacions, continuem actuant per a millorar tots els barris de la ciutat. La xarxa de clavegueram presenta alguns problemes, sobretot, en aquelles parts de la ciutat més antigues, com és el barri de Els Clots pel que som conscients que calia actuar. Aquesta actuació millorarà la vida de la gent que viu en aquest barri alcoià”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *