foradia pressupostparticipatiualcoi

Distribuïdes les 1.200 pantalles de protecció en més de 450 establiments comercials

A més també s'ha iniciat una campanya de sensibilització “El petit comerç i la hostaleria són la vida de la ciutat, cuidem d’Alcoi” • 18 comerços han sol·licitat posar marxa el seu web a través de la nova aplicació d’AFICWEB

Un total de 459 establiments comercials alcoians han rebut les 1168 pantalles protectores juntament també s’ha repartit gel hidroalcohòlic, distribuïdes per la regidoria de Comerç, encara queden pantalles per si algun comerç requereix elles.

La distribució s’ha fet en els barris d’Alcoi: en el Centre i Camí s’han repartit en 118 comerços 338 pantalles; en Zona Nord, en 85 comerços i 280 pantalles. A l’Eixample, 100 comerços i 250 pantalles; en Santa Rosa, 156 comerços i 300 pantalles.

Vanessa Moltó, davant la situació fase 1, obertura dels comerços de menys de 400 metres: “destacant l’absència d’incidents i l’interés del nostre teixit comercial per assegurar la salut de tots els seus clients”.

En relació a les noves tecnologies dins del Portal del Comerciant segueixen en augment.

Una plataforma que te presència en tota la Comunitat Valenciana, amb un total de 800 establiments, 250 d’ells amb aparador virtual. Compta amb el servei AFICWEB, amb assessorament per a realitzar una web per vendre. 18 són les sol·licituds de comerços que posaran en marxa la seua botiga telemàtica.

A més també s’ha iniciat una campanya de sensibilització “El petit comerç i la hostaleria són la vida de la ciutat, cuidem d’Alcoi”, per posar en valor les botigues d’ací, i que donen vida als barris d’Alcoi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *