foradia subscriutegrat

Es recupera l’últim pacient Covid-19 a l’hospital Verge del Lliris d’Alcoi que rep l’alta

A l'Hospital Verge del Lliris es preparen per a reprendre l'activitat gradualment en consultes externes, atenció primària i Hospital.

L’hospital Verge dels Lliris d’Alcoi es queda lliure de pacients de COVID-19, segons l’àrea de salut de l’Alcoià. És una gran alegria informar que s’ha recuperat i, ja està en sa casa.

Era l’últim pacient ingressat que quedava a l’Hospital després d’aquesta primera onada de la malaltia. Un exemple de lluita i constància “que ens ha donat”.

Segons ens expliquen des de l’hospital, “Juan Carlos ha vençut al Covid19. Després de diverses setmanes greu en UCI i recuperació en planta, ahir li vam donar l’alta”.

Ens recomanen els professionals sanitaris molta prudència, distància i sentit comú.

A més a més, des de Verge del Lliris es preparen per a reprendre l’activitat gradualment en consultes externes, atenció primària i Hospital.

Ara més que mai ens queda ser responsables i solidaris, la magnitud de la ‘segona onada’ depèn de totes i tots. Cadascun ha de posar el seu granet de sorra, i entre tots construir una muralla“, conclou l’equip metge.

El personal sanitari de l’hospital a fet un emotiu acomiadament a Juan Carlos que s’ha traslladat a casa amb un “adeu campió” per part del personal sanitari.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *