foradia subscriutegrat

21 nous positius a la Comunitat Valenciana, un d’ells al Departament d’Alcoi

Des de l'actualització del diumenge 17 de maig, la conselleria de Sanitat Universal i Salut Públic ha informat que s'han donat 63 noves altes

Encara que les dades van millorant a poc a poc, i que comencem la desescalada, la Covid-19 continua entre nosaltres i per això hem de seguir sent responsables. Des de l’actualització del dia d’ahir, la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha informat que s’han produït 21 nous casos positius, un d’ells pertany al Departament de Salut d’Alcoi. Amb aquests ja són 10.914 el total de positius des de que va començar la pandèmia.

Pel que fa a les altes de pacients diagnosticats amb el coronavirus, en les últimes 24 hores, 63 persones ha rebut l’alta. Aquesta xifra fa que en total hi haja 9.970 persones que han superat a la Covid-19.

Una altra de les informacions importants que ofereix la consellera Ana Barceló, és nombre de víctimes mortals. En les últimes 24 hores 4 persones han perdut la vida al País Valencià, cap d’aquestes defuncions s’ha registrat al Departament d’Alcoi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *