foradia subscriutegrat

Durant els caps de setmana no hi haurà cotxes a Sant Nicolau ni Sant Llorenç

Aquesta mesura començarà a partir del divendres 22 de maig a les 8 i mitja de la vesprada i es pretén facilitar la mobilitat dels vianants amb distància de seguretat

Estem començant la desescalada i per a garantir la màxima seguretat per a tots s’estan prenent mesures que faciliten el distanciament social. Ara, l’Ajuntament d’Alcoi ha anunciat que durant els caps de setmana els carrers Sant Nicolau i Sant Llorenç seran per a vianants.

Aquesta mesura es posarà en marxa a partir del divendres 22 de maig a les 8 i mitja de la vesprada, i fins al diumenge a la nit no podran circular vehicles per aquests carrers.

Amb aquesta decisió es pretén facilitar que les persones puguen caminar amb la distància de seguretat adequada.

La setmana passada, l’Ajuntament d’Alcoi va realitzar una reunió amb veïns i comerciants de la zona, que van fer les seues aportacions i van aclarir alguns dubtes.

Pel que fa a l’autobús urbà, continuarà circulant pel carrer Sant Nicolau, però no ho farà per Sant Llorenç a partir de les 8 i mitja de la vesprada els divendres, dissabtes i diumenges. Però, hi haurà canvis, ja que la línia 1 es mantindrà igual, mentre que les línies 2 i 4 tindran rutes alternatives.

Açò a més a més, permetrà que els establiments d’aquest carrer puguen posar taules com a terrassa, complint les mesures pertinents per a clients i per a vianants.

El tall de trànsit al carrer Sant Nicolau arribarà fins a l’encreuament amb el carrer Torre de les Maçanes, així que, per a accedir a la Zona Alta es podrà anar pel Pont de Fernando Reig, el carrer Alacant, Camí Caseta Albors (a on està l’Ecoparc. En cas d’anar pel Pont de Sant Jordi, Sant Jaume, Capellà Benlloch, Rigoberto Albors, Costera del Gurugú, també s’haurà de tenir en compte els canvis en el transit que està ocasionant l’obra en Sant Francesc, així que es podrà girar a la dreta pel carrer Sant Mateu, i a continuació s’haurà de girar cap a Sant Domènec.

Segons ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible, Jordi Martínez: “Volem facilitar que les persones tinguen la distància de seguretat adequada i puguen passejar amb tranquil·litat. Cal tenir en compte que el carrer Sant Francesc està en obres, per aquest motiu aquest canvi és més important encara” i ha afegit que: “Hem observat que els caps de setmana augmenten les persones pel carrer i és important que tinguem la distància de seguretat”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *