foradia subscriutegrat

El carnet per a les instal·lacions esportives municipals serà un 50% més barat

La regidoria d'Esports ha decidit baixar a la meitat el preu del carnet a aquells que aquesta temporada no han pogut gaudir de les instal·lacions des de la meitat de març

Des de la meitat del mes de març la vida de tots es va paralitzar, i vam deixar de fer moltes activitats, entre elles l’esport. És per això que des de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alcoi han proposat que les persones que aquest any havien pagat el carnet d’instal·lacions esportives, tinguen un descompte del 50% per a la pròxima temporada.

Actualment 1.341 persones gaudeixen d’aquest carnet, tots ells majors d’edat, ja que els menors no paguen. La majoria d’aquests usuaris practiquen futbol sala, futbol, bàsquet, o van al gimnàs, però també hi ha usuaris que practiquen BMX, esquaix, gimnàstica artística, judo, orientació, tir olímpic i triatló.

A més a més, des del Centre d’Esports s’ha enviat una carta a les diferents Federacions Esportives perquè consideren fer algun tipus de bonificació, rebaixa o ajuda econòmica per tal de minorar la despesa ocasionada per la participació en diverses competicions que s’han vist suspeses i no s’han pogut finalitzar.

Miguel Juan Reig, regidor d’Esports ha indicat que: “Volem ajudar als esportistes locals i considerem que com no poden utilitzar les instal·lacions durant mitja temporada no és just que la paguen tota. A més demanem a les Federacions que intenten també compensar als clubs esportius. Sabem que es troben en una situació d’incertesa, molts no saben quan podran a tornar a la ‘normalitat’ i pensem que haurien de tindre en compte algun tipus de consideració per afavorir-los i tractar d’ajudar-los en aquesta complicada situació“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *