foradia subscriutegrat

La 30 edició de la Mostra de Teatre d’Alcoi se celebrarà en maig de 2021

A més a més s'està preparant una 'Trobada de Tardor' que està previst que se celebre durant el mes d'octubre d'aquest any

Des del 25 al 28 de maig d’enguany, Alcoi obria el teló per a rebre la 30 edició de la Mostra de Teatre, però a conseqüència de la pandèmia, aquest esdeveniment tan important per a la nostra ciutat es va haver d’ajornar.

Primerament es va proposar setembre com a possible nova data, però, tenint en compte els criteris de desescalada i de distanciament social, finalment s’ha decidit que la 30 edició de la Mostra de Teatre d’Alcoi se celebre en maig de 2021, de tal manera que es puga garantir la seua celebració de la forma més segura possible, i donar la màxima atenció a totes les companyies que visiten Alcoi durant aquests dies.

L’Ajuntament d’Alcoi i l’Institut Valencià de Cultura vol oferir programació cultural i fer d’Alcoi i de la seua Mostra el punt d’encontre i de referència per al sector teatral valencià, per això s’està preparant una Trobada professional intercalada entre dos Mostres, que està previst que es puga celebrar en octubre de 2020. Una trobada destinada als gestors d’espais i sales del Circuit Cultural Valencià, però també als sectors privats valencians o d’altres procedències.

Aquesta trobada estarà complementada per l’exhibició d’algunes propostes escèniques, del format i en els espais que les circumstàncies del moment permeten, de manera que, un any més, cobrarà tot el sentit el concepte d’un encontre professional a Alcoi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *