foradia elgrat

La Mostra de Teatre Alcoi rep una subvenció de 12.000 euros

La Mostra de Teatre 2014 aconsegueix una subvenció del Ministeri de Cultura de 12.000 euros, mitjançant el programa de Difusió del Teatre en fires i festivals de l’INAEM.  A més ha comptat també, l’any passat i enguany, amb 3.900 euros i Diputació d’Alacant ha permés mantenir la participació de la corporació provincial en 6.000 euros.    

Mostra

Els 12.000 euros son  la major aportación del Ministeri de Cultura a la Mostra en tota la trajectòria de la fira alcoiana, després d’alguns anys sense rebre aquestes ajudes. La Mostra de Teatre 2014 aconsegueix una subvenció del Ministeri de Cultura de 12.000 euros, mitjançant el programa de Difusió del Teatre en fires i festivals de l’INAEM.

La Mostra ha comptat també, l’any passat i enguany, amb 3.900 euros i pagament d’algunes despeses directes, com associada a la Coordinadora de Fires  participant al programa de Mobilitat interautonòmica, patrocinat pel Ministeri i destinat a tretze fires d’àmbit estatal.

Per altra banda, la renovació del conveni amb la Diputació d’Alacant ha permés mantenir la participació de la corporació provincial en 6.000 euros. A això cap sumar, per últim, xicotetes ajudes de les universitats vinculades a Alcoi –Alacant i Politècnica de València-, que sumen 2.500 euros més.

Des de l’organització de la Mostra es considera que el creixement experimentat en l’última edició quant a programació, varietat de gèneres i procedències geogràfiques,així com haver reprès les accions de promoció sectorial, amb assistència a fòrums de discussió professional i d’intercanvi durant tot l’any, han estat claus per aconseguir les ajudes.

L’Ajuntament espera la convocatòria anual d’ajudes de la Conselleria de Cultura valenciana, de les quals no hi ha notícia en data tan avançada de l’any. En 2013 es van convocar al ple de l’estiu amb terminis molt curts, dificultant tramitació administrativa; tot i això, l’Ajuntament va completar l’expedient i obtingué 16.500 euros, que estan pendents de cobrament.

Font: Redacció lesmuntanyes.com


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *