foradia subscriutegrat

Ha començat el curs ‘Reforç Positiu’ dins dels Itineraris d’Inserció sociolaboral

Des de l'any 2017 l'Ajuntament d'Alcoi mitjançant els Serveis Socials duen a terme aquest programa destinat a persones en situació o risc d'exclusió social

En l’any 2017 els Serveis Socials de l’Ajuntament d’Alcoi van començar el Programa d’Itineraris d’Inserció Sociolaboral de Persones en situació o risc d’exclusió social.

El dijous passat es va reprendre el curs ‘Reforç Positiu’ amb quatre persones i a poc a poc s’anirà ampliant a mesura de com evolucione la desescalada.

Aquest programa es du a terme gràcies al cofinançament de la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020 i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

L’objectiu principal del projecte és la millora d’ocupabilitat dels participants, tant realitzant sessions individuals com cursos i tallers, mitjançant un itinerari personalitzat que es realitza als usuaris.

Aranza de Gracia, regidora de Polítiques Inclusives ha destacat que: “Reprendre l’activitat dels Itineraris d’Inserció Sociolaboral és important, ja que parlem d’unes activitats molt necessàries en un col·lectiu de gent necessitada d’inserció en el dia a dia però, sobretot, en la situació que estem vivint en l’actualitat. Hem començat només amb 4 alumnes per garantir totes les mesures de seguretat i anirem ampliant a mesura que siga possible, ja que les instal·lacions ho permeten per tornar a la intensa activitat que es realitza en aquest programa des de 2017, aconseguint bons resultats en persones de col·lectius amb risc d’exclusió“.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *