lasarga ajualcoitel

Ja tenim calendari de matriculació i admissió per al pròxim curs

La conselleria d'Educació ja ha publicat les dates per a la matriculació i d'admissió del curs 2020-2021, en aquest post ho expliquem tot

La conselleria d’Educació ja ha fet públiques les dades per a realitzar la matrícula per al pròxim curs. Han sigut molts els pares i les mares que estaven ja esperant aquest moment. Des de Les Muntanyes volem explicar-te totes les dades importants que s’han de tenir en compte si per al pròxim curs has de realitzar la teua matrícula en qualsevol dels nivells educatius.

En primer lloc, les sol·licituds per a Educació Infantil i Primària es podran presentar des del 8 de juny fins al dia 16 del mateix mes. Els duplicats seran del 22 al 26 de juny, i la baremació es realitzarà del 17 al 26 de juny. Les llistes provisionals es publicaran el dia 1 de juliol, i tot aquell que necessite fer una reclamació tindrà fins al dia 3 d’aquest mes per a realitzar-les. Les llistes definitives es publicaran el dia 10 de juliol i per tant el termini per a realitzar la matrícula serà del 13 al 29 de juliol.

L’ESO, Batxillerat, FP Bàsica i els Cicles Formatius de Grau Mitja i Superior hauran de presentar les seues sol·licituds des del dia 17 de juny, fins al dia 25 del mateix mes.

En l’ESO, els duplicats i la baremació es realitzaran del 26 de juny a l’1 de juliol. Fins al dia 3 de juliol es podrà presentar el ‘requisit acadèmic’, que és l’acreditació expedida pel centre d’origen, en la qual consta la superació dels ensenyaments que permeten l’accés a l’ensenyament sol·licitat. Aquests alumnes hauran d’esperar fins al 15 de juliol per a veure les llistes provisionals, i les reclamacions les podran realitzar fins al dia 17 d’aquest mes. Finalment el dia 27, es publicaran les llistes definitives i, per tant a partir del dia 28 de juliol fins al 31 i de l’1 al 2 de setembre aquests alumnes podran realitzar la matrícula.

Tots aquells vulguen cursar una FP Bàsica, presentaran els seus duplicats entre els dies 7 i 8 de juliol. La baremació en aquest cas es realitzarà del 26 de juny fins al 2 de juliol, i els sol·licitants haurà de presentar el requisit acadèmic fins al 3 de juliol. Les llistes provisionals es faran públiques en el dia 13 del mateix mes i hi haurà dos dies per a fer la reclamació, és a dir, fins al dia 15. La publicació de les llistes definitives será el dia 21 de juliol, i del 22 al 28 d’aquest mes tindrà lloc el termini per a presentar la matrícula.

Per últim, els interessats en el Cicles formatius de Grau mitjà i superior, hauran de presentar els duplicats del 6 al 8 de juliol, i la baremació serà del 26 al 2 de juliol. Aquests alumnes tindran fins al 14 de juliol per a presentar el requisit acadèmic, i no serà fins al dia 20 quan es publiquen les llistes provisionals. A partir d’aquest moment tot aquell que haja de realitzar una reclamació ho podrà fer fins al dia 22 d’aquest mes. Les llistes definitives es podran consultar el dia 29 de juliol, i, aquests alumnes hauran d’esperar fins a l’1 de setembre per a completar la seua matricula. Podran fer-ho fins al 9 de setembre.

Font: Redacció./


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *