foradia pressupostparticipatiualcoi

Nou despreniment d’un edifici al carrer Sant Gregori

Aquest edifici ja estava desallotjat i ja s'estava tramitant una multa als propietaris per no apuntalar l'edifici ni presentar el projecte corresponent

Durant la passada matinada es va produir un nou despreniment a la part posterior del carrer Sant Gregori número 8. Des del passat 22 gener aquest habitatge estava desallotjat pel perill d’esfondrament que tenia, un decret que un dels propietaris ha recorregut, ja que no reconeix aquesta situació.

Després d’un llarg procés de requeriments incomplits, des del consistori se’ls va notificar el dia 14 de maig que tenien un termini de 5 dies per a presentar el IEE, i per a fer els treballs d’apuntalament. Al continuar incomplint aquestes normes l’Ajuntament s’estava preparant un informe per a imposar la primera multa juntament amb la prevenció de remissió a fiscalia per via penal en cas de reiterar l’incompliment de l’ordre d’execució.

Els habitants dels habitatges confrontats han sigut desallotjats amb urgència aquesta matinada pel risc previsible, i l’Ajuntament ha assumit les despeses, però sense perjudici d’estudiar en via de reclamació aquest cost als propietaris de la finca afectada per ruïna.

Lorena Zamorano, regidora d’Urbanisme ha explicat que des del govern local han portat moltes iniciatives per a millorar el centre, però que: “no tot és responsabilitat de l’ajuntament. En aquest cas fa mesos que estem en un procés obert perquè els propietaris complisquen amb la seua obligació, cosa que no sols no han fet sinó que a més qüestionaven el desallotjament que com hem vist ha evitat una desgràcia“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *