foradia subscriutegrat

Nous canvis en els talls del trànsit al centre d’Alcoi

La novetat d'habilitar el carril de la part de l'Ajuntament en espai per a vianants ha tingut molt d'èxit, sense ocasionar problemes al trànsit

L’Ajuntament d’Alcoi porta 2 cap de setmanes duent a terme la iniciativa de tallar el trànsit els carrers Sant Nicolau i Sant Llorenç per tal de facilitar la mobilitat i que es puga complir el distanciament social.

En cada un dels caps de setmana s’estan produint modificacions, al ser una mesura nova, s’està provant la millor forma de fer el centre per a vianants.

Jordi Martínez, regidor de Mobilitat ha assenyalat que: “els ajustos realitzats la setmana passada en el que respecte al trànsit en el centre a partir del divendres a la nit i durant el cap de setmana han funcionat correctament, donant resposta a les necessitats dels veïns del Viaducte“.

El regidor també ha explicat la nova mesura: “respecte a l’autobús, a partir d’avui, hem d’indicar que no passarà ni per Sant Llorenç ni per Sant Nicolau els divendres i dissabtes a partir de les 20:30 hores i els diumenges durant tot el dia. Aquestes mesures permeten que els establiments hostalers situats en aquests dos carrers poden utilitzar la calçada quan siga efectiu el tall per als autobusos, deixant les dues voreres lliures per als vianants“.

Aquest tall de trànsit en Sant Nicolau arribarà fins a l’encreuament amb el carrer Torre de les Maçanes. Aquells veïns que tinguen guals dins del recorregut o adjacents tenen un permís especial per a circular i accedir al seu garatge.

L’Ajuntament d’Alcoi ha incorporat un dispositiu per a contar els vehicles que circulen per aquests carrers i açò servirà per a completar l’estudi de mobilitat del centre d’Alcoi.

El govern local torna a recordar la importància que té que els vianants circulen sempre per la vorera de la seua dreta per tal d’afavorir les distàncies interpersonals.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *