foradia subscriutegrat

Cultura i comerç locals units per a promocionar-se mútuament

'Cuidem d'Alcoi: El comerç de proximitat et porta la cultura a casa' és una iniciativa impulsada per l'actor Xavi Mira amb altres artistes alcoians, i compta amb el suport de la regidoria de Comerç

Dos dels sectors afectats per la crisi de la Covid-19 han sigut la cultura i el comerç. És per això que han decidit unir forces per tal d’eixir d’aquesta situació, promocionant-se mútuament.

L’actor alcoià Xavi Mira, juntament amb altres artistes locals i amb el suport de la regidoria de Comerç, han creat la campanya ‘Cuidem d’Alcoi: El comerç de proximitat et porta la cultura a casa’.

La proposta, com ja hem dit, va dirigida als comerços de la nostra ciutat, que en comprar una entrada per cada un dels espectacles mensuals amb un cost de 15 euros cadascuna, reben 50 entrades també de forma mensual per a repartir als seus clients.

Aquesta campanya de moment té una durada de 6 mesos i compta amb la participació d’artistes com Xavi Mira, Xavi Castillo, Enric Peidro, Neus Ferri, Sol Picó, el Club de Jazz el Mussol o la companyia de teatre ‘La Dependent’.

Els clients rebran amb la seua compra una entrada amb un codi que haurà de validar en la web amb el seu correu electrònic. El dia de l’esdeveniment li arribarà un correu amb un enllaç i una contrasenya, L’usuari sols haurà d’introduir aquesta contrasenya i automàticament podrà gaudir de l’espectacle des de la seua casa.

Els negocis que estiguen interessats poden inscriure’s fins al dia 5 de juny enviant un correu amb el nom del seu negoci i el telèfon de contacte a comercio@alcoi.org

L’Ajuntament s’encarregarà de donar a conéixer aquesta iniciativa perquè arribe a tota la població a través dels mitjans de comunicació, i així ajudar també a aquest sector.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *