foradia subscriutegrat

Noves ajudes per a les despeses dels locals dels negocis

Per a aquesta subvenció, finançada per la Diputació d'Alacant, es destinaran més de 180.000 euros

Els comerciants ja poden sol·licitar la nova subvenció, finançada per la Diputació d’Alacant, que té com a objectiu ajudar a fer front a les despeses dels locals dels negocis.

La partida que s’ha destinat per a aquesta ajuda és de 186.553 euros, i els beneficiaris es podran dur fins a 1.000 euros, per a fer front al pagament del lloguer mensual del local del negoci, o les despeses dels interessos del préstec d’adquisició dels locals alcoians, compresos entre l’1 de març i el 15 d’octubre de 2020.

Aquestes ajudes, ja hem dit que són finançades per la Diputació d’Alacant, però estaran tramitades per l’Ajuntament d’Alcoi, i per tant, es poden demanar a través de la web municipal a partir del 16 de setembre fins al 15 d’octubre de 2020.

Les subvencions han de presentar-se en la web d’aquest enllaç i es poden acollir tots els negocis que desenvolupen activitat econòmica en Alcoi, i que l’hagen suspés per l’Estat d’Alarma, o que tinguen una reducció de facturació de, almenys, el 50% durant els mesos d’abril i maig, o que la facturació no s’haja vist compensada amb la venda telefònica o telemàtica.

També és un requisit que el sol·licitant es compromet a mantenir l’activitat empresarial durant 6 mesos com a mínim a partir de l’endemà de la presentació de la instància.

Toni Francés, alcalde d’Alcoi, ha destacat que aquesta subvenció permet “donar liquiditat als negocis d’Alcoi en uns moments molt complicats per a tots, evitant tancaments però, també, afavorint el manteniment dels llocs de feina en la ciutat. La nova subvenció de 1.000 euros està destinada a les pimes, micropimes, autònoms i professionals alcoians per a fer front a les despeses dels locals d’aquells negocis afectats per l’Estat d’Alarma, tant per a pagar el lloguer com als interessos del préstec d’adquisició del local. Les noves ajudes, a més a més, són complementàries a les ajudes que l’Ajuntament ja ha atorgat a les micropimes i autònoms, dins del pla local “Reactiva Alcoi”, i en les que no serà necessari adjuntar la documentació presentada amb anterioritat facilitant així els tràmits als empresaris i autònoms locals“.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *