foradia cdturisme

Els mercadets tornen a obrir, però al 50%

El mercat de venda no sedentària de Sant Roc canvia la seua ubicació a la plaça Enric Valor

Mercaet de Batoi recentment obert. foto Diana Sanus./

Hem entrat ja a la fase 2 i ara ja es poden posar mercadets als nostres carrers. A Alcoi tenim 3 d’aquests mercadets ubicats en Sant Roc, Zona Nord i Batoi, aquest últim ja estava obert però amb restriccions.

Ara, aquestes superfícies no sedentàries obriran amb el 50% de les autoritzacions i amb les mesures de seguretat marcades. Serà obligatori l’ús de mascareta i la desinfecció de les mans amb gel hidroalcohòlic, un gel que serà subministrat per l’Ajuntament. A més, també hi haurà un control de l’aforament.

Un altre dels canvis és la ubicació del mercadet de Sant Roc, que passarà a col·locar-se en la la plaça Enric Valor (Uixola), i comptarà amb un total de cinc llocs de venda. El mercadet de la Zona Nord tindrà 14 llocs de venda. Respecte a Batoi, ja va començar a obrir durant la fase 1 amb un aforament de 24 persones i sols hi havia llocs de venda d’alimentació i productes de primera necessitat. Ara s’ampliarà la superfície en un 50%, el que permetrà que es puguen col·locar 26 llocs de venda i que no sols siguen d’alimentació.

Vanessa Moltó, regidora de Comerç, ha explicat que: “Amb l’entrada a fase 2 de la desescalada, recuperem els mercadets de Zona Nord i Sant Roc, i ampliem el de Batoi, amb el 50% de les autoritzacions. Demanem prudència a tots, respectar les mesures sanitàries obligatòries com la mascareta, l’aforament controlat i la desinfecció de mans. Com a novetat, el mercadet de Sant Roc s’ubicarà en la plaça Enric Valor, per a poder complir amb la distància entre els diferents llocs de venda“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *