foradia becasivace

Les ajudes per a pagar la brossa i l’aigua es podran demanar a partir del 15 de juny

Els beneficiats de l'any anterior rebran una carta a casa amb la documentació que hauran de signar, els nous beneficiaris podran demanar cita prèvia per telèfon o correu electrònic

El dia 15 de juny s’obri el termini per a sol·licitar les ajudes de subministraments bàsics de l’habitatge i les bonificacions de la brossa i l’aigua.

Com cada any, els beneficiats de l’any anterior rebran una carta a casa amb la documentació que han de signar i presentar a l’Ajuntament, així com la documentació de la bonificació de l’aigua i la brossa. Una vegada aquests beneficiaris tinguen la seua carta, hauran de demanar cita prèvia a través del correu electrònic tributs@alcoi.org, o mitjançant el telèfon 965 53 71 10.

Pel que fa als nous beneficiats podran demanar cita a partir del dia 15 d’aquest mes i el termini acabarà el dia 30 de setembre. Encara així, l’Ajuntament ha informat que es podria ampliar si fóra necessari, per a poder atendre a totes les sol·licituds.

Totes aquelles famílies en situació de precarietat econòmica es poden acollir a aquestes ajudes, és a dir, aquelles famílies que tinguen ingressos inferiors a 12.000 euros anuals.

Està previst que l’abonament de les ajudes es realitze durant la segona quinzena de desembre.

La regidora d’Hisenda, Vanessa Moltó, ha explicat que: “Enguany des de l’Ajuntament continuem oferint ajudes a les famílies en situació de precarietat per al pagament dels serveis de subministraments bàsics“.

Aquestes subvencions per als subministraments bàsics són: amb caràcter general els beneficiaris rebran una ajuda de 75 euros anuals, les famílies monoparentals, amb fill o fills menors de 3 anys rebran 100 euros, les unitats familiars amb fill o fills menors de 3 anys rebran 90 euros anuals.

Aquelles famílies que tinguen un membre amb discapacitat o minusvalideses iguals o superiors al 65%, les famílies nombroses, i les famílies que hagen patit violència de gènere rebran 120 euros.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *