foradia ivace

Que no t’enganyen!

Article per Javier Sansalvador Pérez

L’Ajuntament de Cocentaina va aprovar per unanimitat  dijous 28 de Maig l’inici de la demolició i construcció del nou col·legi Sant Joan Bosco, la qual cosa és una noticia fantàstica per a la comunitat educativa i per al poble de Cocentaina després de 30 anys. 

A ma casa sempre m’han dit que quan algú parla s’ha d’assegurar de dir la veritat, sinó, es parla ‘foradat’. Quan escoltava el ple, vaig sentir perplex com l’alcaldessa del meu poble deia el següent: ‘Lo que han fet vostès ha sigut anar al despatx d’uns arquitectes que treballen per a este Ajuntament per a dir-los que anaren al seu partit, a Col·lectiu 03820-Compromís, a explicar-los el projecte. A mi això, em pareix una falta d’educació democràtica’. Aquesta acusació, o per a mi difamació, la va realitzar cap al regidor Paco Payá, de Col·lectiu 03820-Compromís, el qual a l’instant va negar la mateixa i li va suggerir que anara amb la persona que li ho havia dit a Ràdio Cocentaina a afirmar tan greu afirmació.

Fer una afirmació tan greu sense tindre evidències de què això veritablement és així, és molt greu. O és que l’alcaldessa de Cocentaina juga a fer bulos i dir notícies falses? Vaja, actua com l’extrema dreta al Congrés: amb desqualificacions, insults i dient públicament informacions falses.  Això sí que és una falta d’educació democràtica!

Malgrat eixa afirmació de l’alcaldessa del nostre poble, m’agradaria deixar palés des d’aquestes línies que des del Col·lectiu 03820-Compromís SEMPRE hem estat a favor de la unificació del col·legi. Cal destacar que ens haguera agradat que l’actual edifici del Bosco 2 es puguera conservar i no haja de ser enderrocat. Per això, vam buscar alternatives per construir el centre unificat en un altre espai. En política tot no val. I menys, que la màxima representant del nostre poble vaja fent eixes difamacions sense cap rigor ni cap trellat. Sempre amb el Bosco! Sempre estem al costat de les lluites justes. I sempre ho estarem!

Font: Javier Sansalvador Pérez, Militant del Col·lectiu 03820-Compromís per Cocentaina./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *