foradia aproop

L’associació comarcal Somriures crea sinergies amb la Fundació Lukas de Sant Joan

• La filosofia la Fundació Lukas és un dels pilars en què està inspirat el projecte Somriures per aconseguir una vida més digna dels més joves una vegada acaben l’etapa escolar. • Es van emportar "una molt grata sensació del centre, principalment per la seua manera d’entendre i atendre la diversitat funcional

L’associació Somriures va visitar el centre de la Fundació Lukas, ubicat a la població de Sant Joan d’Alacant, entitat que dóna resposta a les principals necessitats de persones amb discapacitats severes de gran dependència, així com a les de les seues famílies.

La filosofia d’aquesta fundació és un dels pilars en què està inspirat el projecte Somriures per aconseguir una vida més digna dels més joves una vegada acaben l’etapa escolar.

En la visita van estar present les diputades autonòmiques Contxa Andrés, del PSOE, i Mónica Álvaro, de Compromís, que pertanyen a la Comissió de Política Social i Ocupació de les Corts Valencianes. També el diputat comarcal Rafa Briet, les alcaldesses de Cocentaina i Muro Mireia Estepa i Jakelin Cerdá, les regidores de Benestar Social d’Alcoi, Ibi i Biar, Aroa Mira, José Herrero i Joan Lluís Escoda, respectivament, així com l’alcalde de Sant Joan i una representant de la Mancomunitat de l’Alcoià-El Comtat.

La presidenta de la fundació, Anne Marie Otten, i les professionals del centre que van explicar el funcionament d’aquest.

Des de Somriures comuniquen que de la visita es van emportar “una molt grata sensació del centre, no sols per les seues instal·lacions, sinó, principalment, per la seua manera d’entendre i atendre la diversitat funcional donant suport vital a aquells joves que necessiten una atenció continuada les 24 hores del dia els 365 dies de l’any, mostrant-nos un ferm compromís amb la inclusió, la solidaritat, la transparència i la dignitat”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *