foradia subscriutegrat

La cultura alcoiana reobri les seues portes en la fase 2

Els espais expositius de la ciutat han obert novament les seues portes per a visites individuals amb un terç del seu aforament

La fase 2 va començar el dilluns 1 de juny, i en aquest punt de la desescalada ja està permés que els espais culturals puguen començar a reprendre la seua activitat.

Des de l’Ajuntament d’Alcoi continuen amb la Reactivació de la ciutat, i també de la Cultura de la nostra localitat, i és per aquest motiu que ja s’han obert sales i exposicions, seguint sempre les indicacions sanitàries.

Entre aquestes indicacions està la limitació de l’aforament en un terç de la seua capacitat habitual, i les visites han de ser individuals, entenent per individual, tant una persona com la unitat familiar o de convivència, sempre que es mantinga la distància de seguretat de dos metres.

Actualment sols es permeten les visites, les activitats culturals i didàctiques als Museus de moment no es podran realitzar.

Les sales expositives de la localitat s’han reobert amb les mateixes exposicions que hi havia abans de l’Estat d’Alarma.

A l’IVAM CADA Alcoi, podem visitar a la planta de la Fundació Caja Mediterráneo ‘Jorge Ballester entre l’equip realitat i el silenci’, i a la planta de l’IVAM podrem gaudir de ‘La Societat del Rendiment’. Les dos exposicions es podran visitar fins al dia 31 d’agost i l’horari és de dimecres a dissabte d’11 a 14 h i de 17 a 20 h, els diumenges sols en horari de matí.

En la Sala Expositiva del Centre Cultural Mario Silvestre està la mostra de Rafael Amorós ‘O d’Ovidi’ que es pot visitar de dilluns a divendres d’11:30 h a 13:30 h i de 17:30 a 20:30 h.

La Llotja de Sant Jordi és altre dels espais que ha reobert les seues portes, i també té una exposició dedicada al cantautor alcoià. ‘Vinticincvancances a Ovidi Montllor’ és la proposta d’aquest espai cultural, i es pot visitar de dimarts a dissabte d’11:30 h fins a les 13:30 i de 17:30 h a 20:00. Els diumenges està en horari de matí.

L’últim dels espais que es poden visitar és la Capella de l’Antic Asil, on podem veure ‘La imaginación recuperada de Fran Parreño’. L’horari de visita és de dijous a divendres de 10 del matí a 1 del migdia i de 5 i mitja de la vesprada a 8 de la vesprada, i els dissabtes d’11 del matí fins a l’1 i mitja del migdia.

Raül Llopis, regidor de Cultura ha destacat la importància de la cultura en Alcoi i ha explicat que: “Estem treballant per intentar tornar a la normalitat, sempre seguint la normativa i amb la salut com a prioritat. La cultura és un sector molt afectat per la Covid-19, i per això, recordem que invertirem 200.000 euros per a ajudar aquest sector“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *