foradia subscriutegrat

Alacant acull l’exposició ‘Transgressions i anhels’ de Moisés Gil

• L'obra 'Transgressions i anhels' de Moisés Gil al FBS fins a finals de desembre 2015 • La visió de l'escultor sobre la relació de les persones amb el seu entorn quotidià

esculturas2moises gil cocentaina

Les escultures ‘Transgressions i anhels’ de l’artista procedent de Cocentaina, Moisés Gil,  serà la nova exposició que Fundesem Business School ha acollit en les seues instal·lacions. Aquesta mostra, que estarà a l’Escola de Negocis alacantina fins a desembre, està formada per figures humanes realitzades en alumini, i expressen la visió de l’escultor sobre la relació de les persones amb el seu entorn quotidià.

Gil planteja, en el seu compromís amb la societat contemporània, una obra que reflecteix el gran poder de condicionament social, polític, econòmic i cultural que tenen avui dia els éssers humans, a través d’unes estructures merament contemplatives: que no fan gens o no van a cap part. Comptat i debatut, la seua obra vol ser una picada d’ullet davant aquesta passivitat, un crit perquè les persones trenquen les seues barreres i s’alliberen dels estereotips.

L’Escola de Negocis, acollirà l’exposició fins a finals de desembre 2015, en el seu compromís amb el teixit empresarial alacantí i la societat en general, recolza la labor d’artistes a través de la difusió de les seues obres en un entorn on conflueixen alumnes de postgrau i professors de diferents procedències.

moises gil. 1JPGBiografia de l’artista: Moisés Gil (Cocentaina, 1963). És Doctor en Belles arts per la Universitat Politècnica de València, Professor Titular del Departament d’Escultura de la mateixa, havent impartit anteriorment docència a les Escoles d’Art d’Osca, Oriola i València. Ha rebut nombrosos cursos de postgrau i ha impartit alguns cursos i seminaris centrats en l’Art actual i l’escultura contemporània, així com conferències, tant en esdeveniments culturals com en congressos en ciutats com Alcoi, Bilbao, València, Alacant, Ontinyent, Huesca. Ha realitzat nombroses publicacions tant col·lectivament com a individual.

La seua trajectòria artística és extensa, ha realitzat comissariades d’exposicions, crítiques d’art, i assessorament cultural en diverses entitats públiques i privades. La seua obra es pot veure en Museus d’Espanya, Alemanya i Estats Units, ha rebut 18 premis d’escultura internacionals i uns altres de nivell nacional, quant a exposicions aproximadament sobre més de cinquanta individuals realitzades en ciutats espanyoles com Madrid, Barcelona, València, Càceres, León, Alacant, Gijón, Albacete, Palma de Mallorca, Toledo, etc… i en diferents capitals a tot el món, com puguen ser París, Roma, Florència, Bolonya, Colònia, Düsseldorf, Karlsrrue, Brussel·les, Insbruck, Mèrida de Yucatán, Beijing, etc. i pel que fa a exposicions col·lectives i fires internacionals ha estat present a Europa, Àsia i Amèrica.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *