foradia camaraalcoi

Milers de persones inauguren “Ontinyent al Carrer”, campanya de dinamització del comerç local

• Una campanya de dinamització comercial impulsada per l’Ajuntament a través del Consell Econòmic i Social (CES). • Cada dissabte, a més de campanyes i accions específiques de les associacions de comerciants, hi haurà espectacles, tallers, jocs, esports i música


Milers de persones han gaudit a Ontinyent de la inauguració de la iniciativa “Ontinyent al Carrer”, una campanya de dinamització comercial impulsada per l’Ajuntament a través del Consell Econòmic i Social (CES).

15.000 tires tèxtils han decorat el carrer produint un “cel de colors”, sota el qual majors i menuts gaudien de tallers infantils, animació i un espectacle itinerant de dansa amb batucada.

A partir d’ara i fins al 26 de maig, cada dissabte, a més de campanyes i accions específiques de les associacions de comerciants, hi haurà espectacles, tallers, jocs, esports i música.

El dissabte 19 de maig es dedicarà una jornada a “l’Esport al carrer”, amb un espai per als menuts que comptarà amb l’exhibició de 15 clubs locals. I el dissabte 26 de maig, finalitzant la campanya, es viurà un “Carnaval de Cloenda” on els més menuts tindran tallers per elaborar disfresses, i es comptarà amb l’acompanyament de l’Original Dixieland Sedajazz.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha destacat l’interés d’aquesta activitat “per a fer valdre l’oferta comercial de la ciutat, que supera en densitat a les de les ciutats veïnes, i ser pol d’atracció tant per als nostres habitants com per als d’altres municipis dels voltants, animant-los a gaudir d’una ciutat viva, plena d’activitats i on poden trobar tot allò que necessiten per a les seues compres”.

Font: Redacció./

9octubre


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *