foradia subscriutegrat

La Cambra de Comerç torna a fer els cursos de formació presencial

Durant aquesta setmana s'han représ els cursos de 'Comunicació Digital i Màrketing' i el de 'Ocupabilitat, Habilitats Socials i Ferramentes Social Media per a la recerca de treball'

Ha tornat la formació presencial en la seu de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Alcoi amb dos dels cursos que ja havien començat abans de l’Estat d’Alarma. Aquests cursos són Comunicació Digital i Màrketing’ i el de ‘Ocupabilitat, Habilitats Socials i Ferramentes Social Media per a la recerca de treball’.

Aquesta formació està destinada a gent jove sense treball i està dins del programa PICE – Plan Integral de Cualificación y Empleo.

Els alumnes que han tornat ho han fet seguint les mesures de prevenció sanitària que han marcat les autoritats contra la Covid-19.

Tots ells assisteixen amb mascareta i una vegada han arribat a la Cambra, se’ls pren la temperatura corporal. Ja dins en les aules, hi ha gel i mocadors d’un sol ús. Les taules de l’alumnat estan separades per una distància de seguretat de dos metres.

Unes altres de les mesures que s’estan duent a terme són que l’ascensor sols el pot utilitzar una persona per viatge, i que les hores de descans es fan en hores diferents per tal d’evitar el contacte.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *