lasarga ajualcoitel

La il·luminació LED és la proposta més votada per l’alumnat alcoià

La regidora de Democràcia Participativa i Transparència de l'Ajuntament d'Alcoi, Teresa Sanjuan ha sigut l'encarregada d'anunciar els resultats de les votacions del Pressupostos Participatius per a la Infància

Enguany l’alumnat de sisé de primària dels centres educatius d’Alcoi han participat en el projecte Educació per a la Participació – Pressupostos Participatius per a la Infància, que ha dut a terme la regidoria de Democràcia Participativa i Transparència de l’Ajuntament d’Alcoi.

Com vam explicar en aquesta notícia, aquests xiquets i xiquetes havien de votar entre cinc propostes de despesa corrent, i tres d’inversió. Enguany aquest projecte ha tingut una novetat, i és que s’ha realitzat de la mateixa forma que els pressupostos participatius dels adults, i, a més, la partida d’aquest any ha augmentat.

La regidora d’aquesta àrea, Teresa Sanjuan, ha anunciat quins han sigut els resultats d’aquestes votacions.

La proposta més votada en l’apartat d’inversió ha sigut la de la il·luminació LED als passos per a vianants amb sensors de proximitat, amb un 51’4% dels vots. Pel que fa a les propostes de despesa corrent, la proposta més votada amb un 34’9% ha sigut la del taller d’educació viària.

Font: Redacció./


culturalcoi

ajualcoiturisme

 

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *