foradia pressupostparticipatiualcoi

Penàguila s’uneix a la Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat

Amb l'entrada d'aquest municipi ja són 17 localitats que formen part de la Mancomunitat, el nombre més gran de membres que ha tingut aquesta entitat fins a la data

La Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat s’ha fet un poc més gran gràcies a la nova incorporació de Penàguila. Amb aquesta localitat, ja són 17 municipis els que formen la Manco. Actualment són Agres, Alcoi, Alcoleja, Alcosser de Planes, Alfafara, Banyeres de Mariola, Benasau, Beniarrés, Benimarfull, Cocentaina, Gaianes, Gorga, l’Alqueria d’Asnar, l’Orxa, Millena i Muro.

Blas Calbo, president de la Mancomunitat ha volgut destacar la importància de continuar incorporant nous municipis: “és una satisfacció que cada vegada més municipis formen part d’aquesta unió en què tenim com a objectiu treballar per a detectar les necessitats de la ciutadania de les comarques i oferir serveis que, sense l’estreta col·laboració dels municipis, no serien possibles“.

Aquesta adhesió no serà efectiva en passar trenta dies de la seua publicació en el BOP, i a partir d’aquest moment, els seus representants podran prendre possessió del càrrec. Quan Penàguila ja forme part de la Manco de forma oficial, podrà beneficiar-se dels serveis com desenvolupament local, cultura, joventut, promoció econòmica, serveis socials o turisme.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *