foradia pressupostparticipatiualcoi

Primera sessió del Programa d’Identificació de Necessitats Territorials i Empresarials de l’Alcoià i El Comtat

En aquesta reunió han participat diferents representants d'entitats i empreses d'aquestes comarques i la Mancomunitat de l'Alcoià i El Comtat. El programa està liderat per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE)

La Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat i representants d’entitats territorials i empresarials de la zona han tingut la primera sessió del Programa d’Identificació de Necessitats Territorials i Empresarials de l’Alcoià i El Comtat, que té com a objectiu detectar possibles necessitats en el territori per a buscar solucions i trobar oportunitats de desenvolupament empresarial.

El programa té previstes accions d’enfortiment de 2020 per a Agents de l’Ecosistema d’Emprenedoria posat en marxa per l’IVACE amb la col·laboració dels Centres Europeus d’Empreses Innovadores (CEEIs).

Aquesta primera reunió virtual ha estat inaugurada per la Directora General de l’IVACE, Júlia Company, i han participat un ampli grup de representants d’entitats territorials i empresarials de la zona.

Blas Calbo, president de la Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat, igual que Júlia Company, han agraït la implicació de les entitats participants en el grup de treball, i la Directora ha destacat que aquesta emergència provocada per la Covid-19: “ha d’abordar-se amb tots els agents socials i adaptar-se a les característiques de cada territori, per això trobades com la de hui són importants per a focalitzar les diferents mesures“.

Jesús Casanova, Director General del CEEI Alcoy-Valencia, ha explicat el funcionament del programa de detecció de necessitats i ha destacat la necessitat d’implicació i col·laboració de tots els agents: “la reacció de totes les mancomunitats i de l’administració a l’hora de dissenyar el programa ha estat exemplar“.

Les entitats integrants d’aquest grup de treball són la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, els ajuntaments d’Alcoi, Cocentaina, Muro i Banyeres de Mariola, ACTAIO, JOVEMPA, FEDAC, la Cámara de Comercio de Alcoy, la Universitat Politècnica de València-Campus d’Alcoi, AITEX, Novaterra i el GAL Muntanya d’Alacant.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *