foradia cdturisme

L’IVAM CADA d’Alcoi té nova web més completa

En aquest portal s'inclou informació i imatges de totes les exposicions i activitats i a més, dóna un espai a l'edifici i a la factoria creativa

Fins ara, en la web de l’IVAM CADA Alcoi sols podíem consultar l’horari, però ara, aquest museu d’art modern que tenim a la nostra ciutat, ja disposa d’un portal amb molta més informació.

En la pàgina d’inici de la web podem veure una descripció del museu, l’horari, exposicions, activitats i notícies.

Té un disseny molt visual i senzill. Totes les seccions estan incloses en un menú superior on també podem visitar l’apartat en el qual ens parla de l’IVAM CADA Alcoi, on s’informa que hi ha al museu, així com l’explicació de què podem trobar i per qui és gestionada a cada una de les tres plantes que té l’edifici, així com la història del lloc a on està ubicat el museu, ja que antigament era l’edifici del ‘Monte de Piedad’.

A més, en la web també podem trobar informació sobre la Factoria Creativa, on es detalla els quatre espais expositius que té: Trama, Ordit, Galeria, Media-Art i Sala Media-Art. També ens explica les accions formatives especialitzades en quatre marques inspirades en la tradició industrial d’Alcoi: Batà Musical, Diable de l’Art, Ordit del Disseny i Teler Comunicatiu.

El regidor de Cultura, Raül Llopis ha comentat que: “Ja tenim el web que mereix aquest gran centre d’Art, tenim un edifici que és referència no tan sols pel seu contingut, també per les activitats que duem i durem endavant. L’IVAM CADA Alcoi serà un dels punts neuràlgics de la capitalitat cultural d’Alcoi i ara gràcies a aquest web, ja podem informar com cal tot el que oferim“.

Si vols visitar aquesta nova web, has de fer clic ací

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *