foradia subscriutegrat

Ciutadans Alcoi impulsa la millora en la gestió de l’IVAM CADA

La portaveu del grup municipal, Rosa García vol agrair el suport que va donar el ple a aquesta iniciativa

En el passat plenari, la portaveu de Ciutadans Alcoi, Rosa García va demanar la millora en la gestió del museu IVAM CADA Alcoi. Aquesta proposta va ser acceptada per tots els grups polítics i d’aquesta forma s’ha assumit com a declaració institucional.

La portaveu del grup vol agrair el suport que va rebre de totes les formacions de l’Ajuntament d’Alcoi i ha assenyalat que “l’activitat museística es té que veure potenciada amb un pla conjunt d’actuació entre les tres institucions que comparteixen l’edifici“.

Rosa García ha defés que “la posada en marxa d’un pla entre aquestes tres institucions, dotarà a la ciutat d’un museu d’art contemporani de primer nivell“. Per tal que açò siga possible, segons ha dit la número 1 de la formació taronja s’ha d’apostar per “la divulgació de continguts mitjançant una estratègia de màrqueting eficaç, l’atracció del públic infantil i juvenil, la millora progressiva de l’accessibilitat, i de forma molt especial, apostar decididament per la implementació de recursos que afavorisquen la inclusivitat del museu, tant en l’àmbit sensorial com intel·lectual“.

García ha volgut insistir en el fet que “aquests reptes per a fer valdre l’IVAM CADA Alcoi, sols arribaran amb el treball conjunt de l’Ajuntament d’Alcoi, l’Institut Valencià d’Art Modern i la Fundació Caixa Mediterrani, als que s’ha de demanar la seua implicació“.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *