foradia subscriutegrat

Aprovada la licitació per a la construcció del circuit de BMX

El pressupost base de l'obra és de 262.502 euros i les empreses podran accedir a l'expedient al perfil del contractant al llarg d'aquesta setmana

La Junta de Govern ha aprovat la licitació per a la construcció del circuit homologat de BMX en els terrenys municipals de la zona de Trencacaps. El pressupost base de la licitació és de 262.501’72 euros, i les empreses podran accedir a l’expedient al perfil del contractant al llarg d’aquesta setmana.

Està previst que aquestes obres tinguen una durada d’uns tres mesos a partir de la signatura amb l’empresa adjudicatària.

Amb aquest projecte, l’Ajuntament d’Alcoi continua treballant per a la reactivació de la ciutat, al mateix temps que la millora.

La creació d’aquest circuit homologat de BMX té com a intenció atendre al nombrós col·lectiu d’esportistes que practiquen aquesta modalitat a la nostra ciutat, i així, poder disputar campionats de caràcter autonòmic i nacional.

Actualment al barri del Viaducte hi ha un circuit, però és una instal·lació que no reuneix, ni pot reunir, les característiques tècniques necessàries per a obtenir la condició de circuit homologat.

Miguel Juan Reig, regidor d’Esports, ha assenyalat que: “fa poc més d’un mes quan vam aprovar el projecte vam dir que esperàvem poder publicar la licitació abans de l’estiu i hem complit, ja està aprovada i aquesta setmana es publicarà“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *