foradia subscriutegrat

Quatre empreses opten a realitzar les obres del circuit de BMX d’Alcoi

La licitació de les obres compta amb un pressupost base de 262.501 euros (IVA inclòs). S'espera que l'adjudicació definitiva del contracte es produïsca en les pròximes setmanes

Quatre empreses s’han presentat per a realitzar les obres del nou circuit de BMX d’Alcoi. Aquestes obres compten amb un pressupost base de 262.501 euros i el termini d’execució és d’uns 3 mesos, així que des de la regidoria d’Esports s’espera que durant el primer trimestre del 2021, si tot es desenvolupa amb normalitat, aquest projecte estiga finalitzat.

En les pròximes setmanes s’espera que es realitze l’adjudicació definitiva del contracte.

La ubicació del circuit estarà al barri de Santa Rosa, concretament en el camí de Trencacaps, a l’esquena de les pistes de petanca del Romeral.
El BMX és una modalitat olímpica de ciclisme que, any rere any, compta amb més adeptes, no sols en Alcoi, sinó en tota la província d’Alacant.

Amb aquest projecte es pretén construir un circuit homologat de BMX, amb l’objectiu de què Alcoi es convertisca en un lloc de referència per a diferents proves, al mateix temps que atén el nombrós col·lectiu de practicants d’aquesta modalitat.

Actualment està el circuit del Viaducte, però és un lloc molt limitat d’espai que s’ha quedat xicotet, i no pot albergar ni grades ni serveis. El nou circuit cobrirà aquestes necessitats i aspira segons afirmen des de la regidoria d’Esports “aspira a fer d’Alcoi, un referent del BMX de la Comunitat Valenciana i d’Espanya“.

Miguel Juan Reig, regidor d’Esports, ha volgut destacar la importància d’aquesta infraestructura: “El nou circuit BMX d’Alcoi permetrà la continuïtat d’aquest esport a la ciutat, situant a Alcoi com un referent per a aquest esport olímpic, ja que podrà acollir proves autonòmiques, estatals i internacionals. El nou traç que estarà situat al barri de Santa Rosa també permetrà a tots els esportistes locals, que cada vegada són més i que estan aconseguint molt bons resultats en diferents proves, preparar-se amb seguretat en un circuit que compleix els mateixos requisits dels traçats on després realitzaran les seues competicions. Una nova infraestructura que amplia els espais esportius de qualitat a la ciutat i que demostra el compromís d’aquest govern amb l’esport“.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *