foradia subscriutegrat

‘Gotes Perdudes’ un poemari d’Àlex Agulló

103 poemes, més els 52 haikus que els acompanyen, es presenten organitzats en quatre apartats: Viatge cap al traspàs, Viatge sense nord, Gotetes perdudes i Gotes d’esperança

El poemari GOTES PERDUDES està empaquetat, esperant a la impremta, des d’uns dies abans de la declaració de l’estat d’alarma. En aquests mesos, per una banda la impremta i per altra l’editorial, han estat, i encara estan patint, una situació delicada per les dificultats de generar ingressos que els permeten continuar la seua activitat professional com petites empreses d’autònoms.

La planificació inicial de fer servir les presentacions com a plataforma per donar-li eixida al llibre, es va dissoldre amb les primeres mesures per frenar la pandèmia i les perspectives de retorn a una situació de “normalitat” més aïna semblen complicades a curt termini. 

Davant d’aquesta realitat, el poemari, amb una edició acurada i limitada a 200 exemplars numerats, es posa a la venda a un preu de 20 €; i la manera d’adquirir-lo, si no proposeu una altra fórmula viable, està previst que siga mitjançant una transferència bancària; i el llibre, sense més costos, t’arribarà per correu al domicili que indiques.

Podeu adquirir-lo per demanda directa, al correu-e (alexag002@hotmail.com), o per telèfon 634574922, sempre que hi haja possibilitat de concretar una entrega en mà.

A hores d’ara, unes poques persones ja m’han demanat algun exemplar, però com no es tracta de proposar una compra a cegues, en uns dies penjarem una mena de vídeo-presentació amb la finalitat de facilitar-vos un tastet abans de valorar si paga la pena comprar-lo.

I si finalment decidiu adquirir el poemari, tota la part corresponent als meus drets d’autor, anirà a alguna ONG relacionada amb els diferents àmbits que apunten les GOTES PERDUDES. 

GOTES PERDUDES

Un poemari singular, vertebrat per versos de rima femenina i estrofes, tan simples com llunyanes (haikus i tankes), que acaronen tot el llibre. Un poemari singular també per l’acurada edició limitada i numerada que ha fet BORS editors. O per les seues destinatàries: “a tu, i a les més de cent gotes irreparablement perdudes”.

Els 103 poemes, més els 52 haikus que els acompanyen, es presenten organitzats en quatre apartats: Viatge cap al traspàs, Viatge sense nord, Gotetes perdudes i Gotes d’esperança.

I el clam, o el reclam, d’un altre món més humà, traspua de principi a fi;

degotejant anhels de vida

I el clam, o el reclam, d’un altre món més humà, traspua de principi a fi;

degotejant anhels de vida

Sempre ignorada

ella, esborra antics càstigs

i albira un nord amable

o no deixant perdre passades per maleir cada gota, irreparablement

perduda

Altra trallada!

Altra gota robada

pel núvol negre

que perfora els paraigües

i amb sang crua, condecora

Àlex Agulló, autor del poemari i col·laborador habitual d’El GRAT.

Font: Redacció./


Una resposta de ‘Gotes Perdudes’ un poemari d’Àlex Agulló

  1. Arbre ha dit:

    ahir dia 1 de juliol vaig acabar de llegir aquest maravellòs llibre, estètica pura, encara que sembli difícil d’entendre és una joia literaria. Si sou amants de la literatura, aquest llibre ho és en majúscula.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *