foradia pressupostparticipatiualcoi

Nova novel·la gràfica de l’alcoià Jordi Peidro, ‘L’Era d’Aquari’

Ja s'ha posat a la venda, la seua nova novel·la gràfica 'L'Era d'Aquari', a les llibreries de la mà de l'Editorial Andana, en versió valencià i castellà

El dibuixant de còmic alcoià, Jordi Peidro, ens avisa que s’ha posat a la venda la seua nova novel·la gràfica o “el meu nou tebeo, després de totes les vicissituds viscudes als darrers mesos“, ‘L’Era d’Aquari’, ja està a les llibreries de la mà de l’Editorial Andana, en versió valencià i castellà.

‘L’Era d’Aquari’ va ser guardonada l’any passat amb el Premi de Novel·la Gràfica València que organitza la Institució Alfons el Magnànim. Jordi Peidro va nàixer a Alcoi en 1965, manté una trajectòria literària artística de més de 30 anys.

Jordi Peidro ens fa memòria que la presentació oficial del llibre a Alcoi estava prevista inicialment per al 2 d’abril a l’IVAM- CADA i que per motius obvis no va ser possible. A hores d’ara està barallant noves dades.

Sinopsi

Quan per a l’Àlex tot és inseguretat i por, arriba un punt en la seua vida que el porta a fer un pas cap endavant. És just en aquest moment quan decideix allunyar-se de la seua vida monòtona i emprendre un viatge en el Transsiberià. Des de Moscou fins a Pequín coneixerà a gent heterogènia i viurà diverses situacions que l’ajudaran també a recórrer el seu jo intern. Amb aquest viatge divertit pretén trobar-se en l’era d’Aquari, un moment de reflexió en què l’home torna cap a si mateix amb la finalitat d’iniciar una etapa de pau i felicitat. Complirà el protagonista la seua missió?

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *