lasarga participatius

Obrin la temporada de bany les Piscines Municipals d’Alcoi

L'horari serà l'habitual de 10.00 a 20.00 hores de dilluns a diumenge amb una capacitat del 75% del seu aforament

Des de demà dilluns 29 de juny les alcoianes i alcoians gaudiran de l’estiu a les piscines municipals de Caramanxel, Batoi i José Trenzano Alós, que obrin la temporada de bany, fins al 30 d’agost.

Pel que fa a l’horari de bany serà l’habitual de 10.00 a 20.00 hores de dilluns a diumenge. Així doncs es mantenen els preus de l’estiu passat.

S’ha de tenir en compte que els bons individuals de temporada, es poden adquirir en les oficines del Centre d’Esports, en l’horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, i dijous de juny de 17 a 20 hores.

El més important és que les piscines municipals s’han adaptat a la nova normalitat, complint amb les mesures d’aforament, distància i higiene, amb una capacitat del 75% del seu aforament.

Com també durant el dia es realitzaran treballs de desinfecció, per tal de garantir la seguretat dels usuaris i dels treballadors de les piscines.

Convé ressaltar que en la piscina José Trenzano Alós s’ha realitzat un nou accés que facilita l’ús de la piscina a la gent gran.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *