foradia subscriutegrat

El polígon Santiago Payá d’Alcoi millorarà la seua zona verda

Les obres s’engloben en les actuacions, subvencionades per l’IVACE, que estan realitzant-se durant 2019 a les cinc àrees industrials

El polígon Santiago Payá rebrà una inversió de més de 200.000 euros dins del programa ‘Millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics de la CV’, que en total, suposarà que totes les àrees de la ciutat rebran el 2019 una inversió de més d’1 milió 400.000 euros, dels quals, 560.000 euros són ajuda econòmica directa de l’IVACE.

Les actuacions en el Polígon Santiago Payá se centraran en la millora de la zona verda, l’ampliació del traçat de vianants i la reparació del gual. La millora del traçat per als vianants i, al mateix temps, millora de la imatge d’aquesta àrea industrial és un dels projectes ja adjudicats, per valor de 47.700 euros, a l’empresa Asfaltos Elche, SL que va començar a finals de novembre i està a punt de finalitzar-se.

Una altra de les millores que rebrà el Santiago Payá serà l’adequació de la zona verda tant del carrer Filà Gusmans com del carrer Filà Benimerins, tots dos projectes sumen una adjudicació de més de 100.000 euros, i han estat adjudicats a l’empresa Aglomerados del Sureste. Per acabar, la tercera actuació que suposarà una millora en aquesta important àrea industrial és la reparació del gual, la inversió de més de 50.000 euros ha estat adjudicada a l’empresa Cosama, Obras y Servicios SL.

Alberto Belda, regidor delegat d’Empresa, recalca la importància dels polígons industrials que té la ciutat: “Seguim invertint en les àrees industrials de la ciutat per donar a les empreses alcoianes un lloc adequat on desenvolupar les seues activitats. En concret, al Polígon Santiago Payá, tornem a invertit, després de la realització del cunetó est i oest, i de la inversió en 2017 amb prop d’1 milió d’euros. En 2019, les actuacions que hem adjudicat tenen un muntant de més de 200.000 euros i se centraran, sobretot, en la zona verda, i en la millora del traçat de vianants. Unes millores que segur que seran positives per al dia a dia, dels treballadors i empresaris d’aquesta àrea industrials tan important per a Alcoi“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *