foradia cdturisme

Punt de partida a la nova normalitat del Projecte SOMRIURES

La solidaritat dels amics d’UnRetoParaUnaCausa2 i el col·legi Santa Ana posa el punt de partida de la tornada a la nova normalitat del Projecte SOMRIURES.

El Projecte SOMRIURES unes setmanes abans de decretar-se l’estat d’alarma van participar al “1r Sprint Taril Solidari+Eco Marxa”, organitzat pel col·legi Santa Ana d’Alcoi i SR Sport&Training, en favor de SOMRIURES.

Una iniciativa que va combinar moltes vessants: escola, famílies, esport, medi ambient, diversitat funcional, solidaritat, integració, etc.

Així mateix aquesta és “una d’eixes activitats que et deixen un bon sabor de boca, per la gran qualitat humana de les persones que la van fer possible, per l’excel·lent organització, que va estar a càrrec de la comunitat educativa i dels nostres amics d’UnRetoParaUnaCausa2 i perquè és dels projectes que ens fan adonar-nos-en quan important és l’actitud i les ganes de les persones quan es vol aconseguir alguna cosa”, comenten des de l’associació.

Com també no és la primera vegada que Saúl Ramírez, José Rico, Rubén Colomina, Zeus López, Julio Abad i Jaume Belda corren i organitzen curses solidàries “en favor nostre, i compte… perquè anuncien que no serà l’última!

A tots ells, a les persones que es van inscriure a la cursa i a les empreses col·laboradores sols podem donar-los les gràcies per tot el que fan, de forma altruista i desinteressada, per les nostres famílies,” afegeixen des de SOMRIURES.

Una vegada conclosa esta etapa tan dura de confinament, com a conseqüència de la crisi sanitària de la Covid-19. Dijous passat es reuniren al pati del col·legi Santa Ana d’Alcoi, una representació de la Junta de pares i mares de l’associació, del professorat del centre i els amics del repte, “per fer-nos l’entrega simbòlica de la recaptació d’eixe dia”. Per precaució, a l’acte “no van poder assistir, com sol ser habitual, els nostres fills i les nostres filles“.

En aquests moments, l’associació estan tornant a reprendre els assumptes que vam haver d’ajornar a meitat del mes de març. “I és que nosaltres som part d’eixos col·lectius de la població més vulnerables, ja ho érem abans del virus, s’ha demostrat en temps de confinament i també ho som ara. I, malgrat que la vida post Covid comença a obrir-se camí entre la nova normalitat, nosaltres seguim amb cautela però amb ganes d’aconseguir tot allò que vam haver de deixar de banda, per cuidar-nos i cuidar dels qui més ens necessitaven en eixos moments“.

En este sentit, demà dimarts, 30 de juny tenen prevista una reunió telemàtica amb el Director General d’Infraestructures, Enric Juan Alcocer, de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la GV, per parlar sobre el futur de la casa de Benimarfull que l’ajuntament ja ens va mostrar la intenció de cedir-la per ubicar un possible centre per als joves de la comarca amb diversitat funcional.

En esta reunió, també estaran Carlos Montava, alcalde de Benimarfull i Arnaldo Dueñas, gerent de la Mancomunitat de L’Alcoià-El Comtat, que està ajudant per fer realitat aquest projecte.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *