foradia pressupostparticipatiualcoi

Ximo Puig destaca la importància de “tindre el pols directe de l’economia real” per a millorar les perspectives econòmiques

El president, juntament amb els consellers d'Hisenda, Economia i Política Territorial, ha participat en la trobada empresarial organitzada pel Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha subratllat la importància de tindre en compte el “pols directe de l’economia real” per a poder treballar per l’objectiu de “millorar les perspectives econòmiques de la Comunitat Valenciana“.

Així ho ha afirmat el cap del Consell en declaracions als mitjans abans de la trobada amb empresaris organitzat pel Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana, al qual han assistit també el conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, i el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España.

El president ha considerat “molt positiva” aquesta presa de contacte amb representants del sector empresarial. “Desitgem que, siga l’escenari que siga, que no el posem nosaltres en moltes ocasions, puguem millorar les perspectives econòmiques de la Comunitat Valenciana; aqueix és l’objectiu“, ha assegurat.

Per això, ha agraït al president del Consell de Cambres de Comerç, José Vicente Morata, la celebració de la trobada, ja que, ha subratllat, “és molt important tindre sempre el pols directe del que és l’economia real”.

Moltes vegades veiem tot el que són les expectatives econòmiques, les diferents anàlisis, però qui sap realment el que està passant són els actors econòmics“, ha afegit Puig.

Perspectives econòmiques

El cap del Consell s’ha referit als factors que determinen les perspectives econòmiques, entre els quals ha destacat el context internacional, amb la guerra comercial entre els Estats Units i la Xina, i, especialment, el Brexit.

En relació amb el Brexit, ha subratllat que la Generalitat està “preparada per a tots els escenaris”. “Des del dia mateix del referèndum hem estat reunits i conversant amb les autoritats i amb els diferents actors econòmics“, ha indicat el president, qui ha agregat que “tothom té molt que perdre en aquesta operació”, per la qual cosa ha apel·lat a la “racionalitat” del Govern britànic.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *