foradia subscriutegrat

“MacroVital” es converteix en el millor projecte d’Activa Àgora

Ha sigut el guanyador en aquesta V Edició del Programa Activa Àgora que s'ha dut a terme durant el primer semestre de l'any

El programa Activa Àgora ha tancat la seua V Edició amb la presentació de huit dels projectes empresarials dels participants d’aquest programa de l’Ajuntament d’Alcoi.

Aquesta iniciativa compta amb el suport del CEEI i la col·laboració de FEDAC i JOVEMPA. La seua finalitat és ajudar als emprenedors que tenen una idea de negoci i a les empreses de recent creació, mitjançant un programa que inclou sessions de formació, tutories individuals, reunions de treball grupals, networking i experiències empresarials realitzades en format digital durant els mesos de confinament i de forma presencial quan ja va començar la desescalada.

Com ja hem dit, el programa s’ha finalitzat amb la presentació de huit dels projectes empresarials que han realitzat els participants, i per a decidir quin de tots era el millor es va crear una comissió formada per Àlex Martínez, de l’Ajuntament, Nacho Gómez, de FEDAC, Javier Expósito, de JOVEMPA i Jesús Casanova de CEEI.

Els projectes que s’han presentat han sigut: Filtre Bio, Frutabox, MacroVital, Smart City Pàrquing, SAPS, Bleepet, Projecte ON i Micampaña.es.

El premi al Millor Projecte ha sigut per a MacroVital, d’Emili Sellés. Aquest projecte és una empresa de recent creació que ofereix menjar per a emportar, 100% vegà, ecològic, sense sucre i baix en greix, amb opció de fer un menú sense gluten. Els productes no tenen processament industrial i tampoc congelat, és per això que estan dins de la tendència ‘Real Food’.

Cal destacar que Projecte ON, d’Octavi Masià i Natxo Lara, han rebut una menció especial del jurat pel seu estudi de comunicació i imatge.

Alberto Belda, regidor d’Empresa, Formació i Innovació ha destacat sobre el programa que: “L’Ajuntament d’Alcoi continua impulsant la creació de negocis i empreses a la ciutat, de la mà dels agents econòmics i altres entitats, des del minut zero. Primer amb programes com Activa Àgora i després amb ajudes com el programa Inmpuls per a donar suport a les empreses en el seu primer any de funcionament. Activa Àgora compleix la seua cinquena edició i continua evolucionant i augmentant el seu atractiu per a emprenedors de territoris limítrofs que vénen fins a Alcoi per a iniciar els seus projectes“.

Per la seua part, Jesús Casanova, director del CEEI ha volgut comentar que: “la iniciativa s’ha consolidat, un any més, adaptant aquesta edició a les necessitats del moment, apostant pel seu desenvolupament mitjançant diferents aplicacions on-line, però sense deixar de costat la interacció entre els onze projectes participants, que en aquesta edició han sigut de municipis com Alcoi, Castalla i Ontinyent“.

Nacho Gómez, president del FEDAC ha declarat que Activa Àgora dóna suport a la transformació d’una idea en projecte i que: “Iniciatives com aquesta fan que el nostre territori siga més atractiu per a la creació d’empreses“.

Per últim, Javier Expósito, Vicepresident de JOVEMPA Alcoià, Comtat i Foia ha afegit que: “en Activa Àgora participen principalment joves portadors d’idees i projectes empresarials que volen posar-los en marxa. Els joves empresaris aportem riquesa al nostre territori a través de les nostres empreses, que també generen ocupació directa i indirecta a la comarca“.

Els participants en aquest programa disposen durant juliol d’una bossa d’hores per a fer tutories individualitzades i així poder continuar donant forma als seus projectes.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *