foradia subscriutegrat

La Cambra de Comerç anuncia que després de 10 anys té saldo positiu

Segons ha informat el president de l'entitat, Pablo de Gracia, la cambra ara té l'estabilitat econòmica que va perdre amb l'eliminació del recurs cameral en l'any 2010

El president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Alcoi, Pablo de Gracia, ha informat al plenari de com estan actualment les finances d’aquesta entitat. Segons ha anunciat: “La Cambra d’Alcoi ha aconseguit l’estabilitat econòmica que va perdre quan es va eliminar el recurs cameral en 2010“, és a dir, que ara mateix torna a tindre saldo positiu.

De Gracia ha comentat que: “hem sigut capaços de remuntar la situació després de molts anys de penúries i de complexitat financera“, i ha explicat que aquesta cambra al ser local compta amb menys recursos i possibilitats per tal d’oferir serveis a empreses.

A més, el president d’aquesta institució ha afirmat que està satisfet per l’esforç que han realitzat els treballadors, els comités executius i plens, i ha explicat que: “sense els ingressos que aportaven les empreses amb el recurs cameral fins a 2010, la viabilitat de les cambres locals va quedar qüestionada“.

Hem posat a l’entitat en el lloc que mereix i hem demostrat que la seua existència, utilitat, i serveis són necessaris i vàlids per a les empreses d’Alcoi“, ha afegit Pablo de Gracia.

Ara la Generalitat ha aprovat el pla de viabilitat de la Cambra d’Alcoi, que projecta i aporta perspectives òptimes de cara al futur per a una entitat que està al costat del teixit empresarial i de la societat alcoiana.

És per aquest motiu que De Gracia ha volgut agrair a la Conselleria d’Economia Sostenible pel suport financer que està donant a les Cambres locals.

Aquest pla depén de la presentació de comptes anuals de la Cambra, que com ja hem dit, després de molts anys torna a ser positiu.

Este canvi en els comptes de la Cambra ha sigut gràcies al fet que l’entitat ha treballat per a dur a terme serveis i plans que impulsen les exportacions, per a emprenedors o de garantia juvenil.

També cal assenyalar la formació específica per a l’empresari i altres treballadors, o el rendiment que s’ha obtingut per l’explotació d’espais camerals a través d’arrendament.

La Cambra d’Alcoi en aquest període de pandèmia ha estat al costat de les empreses i ha atés, assessorat i ajudat a tramitar les ajudes a emprenedors. També ha treballat en la digitalització i internacionalització de les empreses.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *