lasarga

No és No

Article per Ferran Moreno

Hola penya! Vaig a parlar del ‘NO és NO’ en la vida🙌

Introduïsc que ho escric per una xicoteta experiència d’aquest matí i me fet la pregunta de PER QUÈ certa gent no respecta que li digues NO a una cosa. De cor no entenc per què no respecten una decisió teua, però lo bo esque dius que NO, tornen a insistir-te, segueixes dient NO, passa una estona, ‘de sobte’ els senta mal i fan una historieta fent com que tu eres el ‘malo’.

El més curiós esque quan ja has dit NO, tenen la temptativa d’insistir més encara (Una cosa que no comprenc)😅

‘Lo prohibido es tentación?’ Sí? Doncs que hipocresia penya..😣

NO és NO, punto! No és perquè vulgues fer mal a una persona, és una decisió que has pres tu individualment, de manera consien i racional dien un NO, siga la situació que siga, en eixe moment i l’altra persona te que entendreu i respectar-ho, no insistir jaja es que és de llògica no?🙌

Exemple, Dir NO, per un tema de salut. En un dinar, el menjar té gluten, tu eres intolerant i la persona que cuinava no ho sabia, pues que vas a menjar-te el menjar per ‘quedar bé’ i que et pille alguna cosa soles per això? O vas a dir li NO per què et vols i par davant de tot està la salut? Hi ha mil situacions per dir no, el que soles dic i reflexione esque es RESPECTE!

És que de cor flipe, d’una cosa tan senzill a la problemàtica que es pot crear😅

Atentament Ferran 🤗

Font: Ferran Moreno./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *