foradia subscriutegrat

Endevina, endevinalla qui solta la barbaritat més grossa

El periodisme està en nòmina de les grans corporacions i ja no existeix l’ètica (...) Ara la sorpresa és Trump. Sorpresa? (...)"La Virgen del Rocio nos ha hecho un regalo en nuestra salida de la crisis" (...) la quantitat de barbaritats que bisbes, cures i resta de religiosos ens acostumen a regalar (...)

Últimament vore la televisió és un acte de fe. Acte de fe perquè les mentides brollen de les boques dels presentadors i comentaristes com si foren sortidors de gasoil. Exageren l’anècdota i minimitzen les notícies que més poden afectar-nos.

El periodisme està en nòmina de les grans corporacions i ja no existeix l’ètica. 

No és d’estranyar aleshores que la gent ara isca per ‘peteneres’. Des de que Regne Unit va entrar en la Unió Europea polítics i medis de comunicació jugaven al ‘tira-li la culpa al altre’. Tant dir que tot era culpa d’Europa que la població finalment va votar un ‘brexit’ que ningú esperava ¿ningú esperava? Que esperaven després d’anys i anys culpant a Europa!!!

Ara la sorpresa és Trump. Sorpresa? És que no coneixem ja de sobra als EE.UU? El ‘somni americà’ no és ni més ni menys que una excusa per la qual fotre a l’altre i que no et sàpia mal. És una ‘bula papal’, un ‘tot val’ als negocis.

Però tampoc es quedem ací en Espanya al·lucinant gambes que nosaltres també tenim bocuts de gran reserva. D’estos que, com eixos vins, millor tancar-los varis metres baix terra.

Recordeu qui va dir en 2012 que “la Virgen del Rocio nos ha hecho un regalo en nuestra salida de la crisis y en la búsqueda del bienestar todos los días de los ciudadanos”? Fátima Bañez la Ministra d’Ocupació i Seguretat Social.

va donar el Ministre d’Interior Jorge Fernández Díaz, la medalla al mèrit policial? A la Mare de Déu de l’Amor. Sí, sí, no és broma.”

I a 2014 sabeu a qui va donar el Ministre d’Interior, Jorge Fernández Díaz, la medalla al mèrit policial? A la Mare de Déu de l’Amor. Sí, sí, no és broma. Serà per l’amor que reparteix la policia a porraes en les manifestacions? En lloc de violència ara diran que era un acte de il·luminament místic.

També fa poquet el Levante va publicar que Joan Rosell, president de la CEOE, deia que la incorporación “definitiva” de la mujer al trabajo es un dato “positivo” pero supone un “problema” porque “¿cómo creamos más empleo para que haya trabajo para todos?” Nyas coca! I damunt la patronal no va tardar ni un dia en declarar que no, que el Levante ho va interpretar mal, que no volia dir això. Damunt de bocut, covard.

I tot açò sense reproduir la quantitat de barbaritats que bisbes, cures i resta de religiosos ens acostumen a regalar sobre dones i homosexuals.

Per tant, si vergonya han de tindre els que voten a l’homòfob, sociópata, racista, masclista i defraudador Trump tampoc presumint molt nosaltres que ‘perles’ vivint ací en tenim unes quantes.

Font: Ester Jordá./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *