foradia subscriutegrat

Alcoi acull les I Jornades d’Intel·ligència Artificial

Amb aquestes jornades es pretén donar a conéixer l'aplicació de la tecnologia en la ciutadania

La Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, a través de Districte Digital Comunitat Valenciana, juntament amb l’Ajuntament d’Alcoi i el Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València han organitzat les primeres Jornades d’Intel·ligència Artificial, que se celebraran durant els dies 10 i 11 de setembre en un format combinat virtual i presencial.

L’objectiu d’aquestes jornades és donar a conéixer a la societat com es pot utilitzar l’Intel·ligència Artificial en el dia a dia en aplicacions actuals.

La primera sessió es realitzarà el dijous 10 de setembre a la vesprada, amb una conferència dirigida a tots els públics. Aquesta sessió es titula ‘Ya está aquí. La Inteligencia Artificial que nos rodea’. En aquesta primera jornada s’explicaran les aplicacions reals d’intel·ligència artificial en l’actualitat i que ja són imprescindibles en la nostra vida. A més a més, també es parlarà de les innovacions que formaran part de la nostra normalitat de forma imminent. Els assistents podran participar en aquest esdeveniment presencialment a l’IVAM CADA Alcoi, o per una plataforma tecnològica que els permetrà gaudir d’una autèntica experiència de realitat virtual.

La segona sessió serà també presencial el divendres 11 de setembre al matí, en el mateix lloc, i es titula ‘Taller CEOS. Intel·ligència Artificial en les empreses’. Aquesta sessió està dirigida especialment a directius d’empreses que podran conéixer les últimes aplicacions de la intel·ligència artificial en l’àmbit corporatiu.

En aquesta iniciativa col·labora l’empresa especialitzada en transformació digital SumamoOs.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *