foradia subscriutegrat

Es reinicien les activitats presencials al Club Jove d’Alcoi

Totes aquestes activitats es realitzaran al pati exterior del Centre Cervantes Jove els dimecres, dijous, divendres i dissabtes de 5 i mitja de la vesprada fins a les 6 i mitja

Des de la setmana passada el Club Jove, dirigit per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alcoi, va reiniciar les seues activitats presencials que havien estat paralitzades per la Covid-19.

Aquesta programació d’activitats es realitzarà des de les 5 i mitja de la vesprada fins a les 6 i mitja en el pati exterior del Centre Cervantes Jove els dimecres, dijous, divendres i dissabtes del mes de juliol, seguint sempre les mesures de seguretat marcades des del Ministeri de Sanitat.

En aquestes activitats hi ha un monitor per cada 10 participants i no es pot compartir el material.

Per a poder participar és obligatori fer una inscripció, telefonant al 96 553 71 38 o pel correu clubjove@alcoi.org.

El dimecres 8 de juliol les activitats programades són: ‘Atrapa la bandera’, el dijous 9 de juliol ‘Scattergories’, el divendres l’activitat serà una guerra de globus, i per al dissabte un torneig de Fornite.

A més a més, també continua la programació en línia que es va iniciar durant el confinament amb els programes ‘Estem… de cine’ i ‘Cuina de Sabors’.

Des de la regidoria de Joventut volen recordar que des de que va finalitzar l’Estat d’Alarma, ja està obert l’Espai Jove en horari de 10 del matí a 2 del migdia de dilluns a divendres en el Centre Cervantes Jove.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *