foradia cdturisme

14 persones desocupades de Xàtiva aprenen l’ofici de pintor gràcies al programa ‘T’acompanye’

Les pràctiques del curs s'aprofitaran per a reparar la façana del Centre Social de Jubilats · Actuació cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020

14 persones desocupades de Xàtiva participen en la tercera edició del taller Pintura i revestiments de façanes, que es va iniciar el passat 14 de novembre. Es tracta d’una altra de les activitats incloses al programa ‘T’acompanye’, de l’Ajuntament de Xàtiva, per a la millora de l’ocupabilitat de persones en situació o risc d’exclusió social.

Els participants rebran 100 hores de formació al llarg de 25 dies de duració del taller. Aquesta formació teòric-pràctica s’impartix de dilluns a divendres en horari de 9 a 13 hores, fins al pròxim 19 de desembre. El programa ‘T’acompanye’ és una actuació cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

L’objectiu del taller és introduir a l’alumne en l’ofici de pintor. El taller es dividix en 3 fases: formació bàsica, formació especifica i pràctiques a diversos edificis municipals de Xàtiva. Actualment les persones que assisteixen al taller estan reparant i pintant els desperfectes de la façana del Centres Social de Jubilats.

Curs de prevenció de riscos laborals en la construcció

D’altra banda, 15 persones desocupades més, participants del programa, acaben de finalitzar un curs de prevenció de riscos laborals en la construcció. El curs, de 20 hores de duració, es va impartir en les dependències del sindicat CCOO. La formació en matèria de prevenció de riscos laborals és d’obligada i general observança per a totes les empreses i treballadors que realitzen activitats pròpies del sector de la construcció.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *