foradia camaraalcoi

L’Alcoià i El Comtat tornen a sonar a ritme de jazz gràcies a la Manco

Ja és la huitena edició d'aquesta programació de concerts de Jazz que prepara la Mancomunitat de l'Alcoià i El Comtat, i enguany compta amb 17 concerts, és a dir, que anirà a tots els municipis que actualment són part d'aquesta institució

Nit de jazz amb la Manco en Muro d’Alcoi

Des de fa ja huit anys, la Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat prepara una programació de concerts de música jazz que viatja pels municipis que la formen.

Enguany torna aquesta activitat, Jazz amb la Manco i compta amb la col·laboració del Jazz Club Mussol, les bandes Peter Gun & The Paper Hats, More Than Jazz, Mississippi Dixieland Jazz Band, Fusta i Jazz, i Jazz Films.

La programació serà de 17 concerts que arribaran a tots els municipis que ara mateix formen la Mancomunitat: Agres, Alcoi, Alcoleja, Alcosser de Planes, Alfafara, Banyeres de Mariola, Benasau, Beniarrés, Benimarfull, Cocentaina, Gaianes, Gorga, l’Alqueria d’Asnar, l’Orxa, Millena, Muro i Penàguila.

El primer d’aquests concerts serà el dia 10 de juliol al Palau Comtal de Cocentaina, a càrrec de Peter Gun & The Paper Hats, i la programació terminarà el dia 9 d’octubre en Planes i Gaianes.

Jazz amb la Manco és una de les activitats culturals més arrelades a la Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat, i té com a objectiu l’intercanvi cultural, donant a conéixer artistes de la zona i potenciar l’oferta d’oci dels municipis.

A més a més, aquest any es vol donar més protagonisme a la cultura, ja que per culpa de la crisi provocada per la Covid-19, aquest sector s’ha vist greument afectat.

Des de la Mancomunitat volen informar que en totes les actuacions es tindran en compte les recomanacions sanitàries per a poder garantir la seguretat de les persones assistents.

En el següent cartell pots consultar tota la programació.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *