foradia subscriutegrat

13 noves adjudicacions d’habitatges socials en el primer semestre de l’any

Aquest treball s'ha realitzat des de la regidoria d'Habitatge conjuntament amb els treballs de mediació social amb les famílies i amb les immobiliàries

En el primer semestre d’aquest 2020, la regidoria d’habitatge ha fet 11 adjudicacions d’habitatges municipals. 4 d’ells han sigut temporals fins que es trobara un nou lloguer, altres 7 han sigut definitius. A més des de la Generalitat s’han realitzat 2 adjudicacions més, a través de l’EVHA (Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl).

Cal destacar que s’estan tramitant 15 més que encara estan pendents d’adjudicació.

A més d’ajudar a aquestes persones a tindre un habitatge, des de la regidoria també realitzen tasques que se centren en la mediació, tant amb les famílies que passen per aquest problema, i entre aquestes persones i les immobiliàries.

L’Ajuntament vol seguir treballant en l’habitatge i és per aquest motiu que ha decidit crear un Observatori Municipal, del que ja s’ha redactat el reglament aprovat pel ple de juny, i que, està en exposició pública a l’espera de la seua aprovació definitiva.

La regidora d’Habitatge, Maria Baca, ha destacat la feina realitzada i ha comentat que: “Mentre aquest Govern i altres grups municipals es preocupen i treballen per abordar un tema tan complex com l’habitatge, Compromís Alcoi es dedica a dir que l’Observatori d’Habitatge fa 10 mesos que està en funcionament. L’Observatori d’Habitatge es va aprovar el mes passat al plenari i ara està en exposició pública pel que encara no està definitivament aprovat. És trist no només que no coneguen el que passa a l’Ajuntament per al qual treballen sinó que, a més a més, utilitzen per donar més repercussió a les seues mentides, un cas d’excepcional complexitat social“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *