foradia subscriutegrat

Raül Llopis repassa l’actualitat per a reactivar la Cultura a Alcoi

Des de Les Muntanyes donem veu a un sector que està patint les conseqüències de la Covid-19, el sector de la Cultura • El regidor de Cultura de l'Ajuntament d'Alcoi Raül Llopis ens conta com és va reactivant la Cultura a Alcoi en la nova normalitat

Des de la Llotja Sant Jordi parlem amb el regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi, amb ell repassem com està reactivant-se la cultura alcoiana, com van donar suport als artistes, als museus i sales d’exposicions que tenim a Alcoi.

També Raül Llopis, ens ha explicat com s’està duent a terme aquesta nova normalitat en aquelles sales expositives i museus, que estan a càrrec del consistori.

A més a més, Llopis ens comenta totes les accions que s’estan realitzant per tal d’ajudar als artistes alcoians, com per exemple la plataforma INDUSTRI.ART, o moltes altres iniciatives.

‘Vinticincvacances’ a Ovidi Montllor

L’exposició està formada per 25 obres de 25 artistes en diferents formats en memòria del polifacètic artista alcoià. Carme Jorques és la comissaria d’aquesta exposició, organitzada per la càtedra la càtedra d’Antoni Miró d’Art Contemporani de la UA i l’ajuntament d’Alcoi.

Pepe Azorín, Neus Bou, Joan Castejón, Mercè Díaz, Fuencisla Francès, Lluïsa Fuster-Vercher, Artur Heras, Carme Jorques, Xavier Lorenzo, Aurèlia Masanet, Sento Masià, Eduardo Mier, Antoni Miró, Mariadolors Mulà, Perceval Graells, Lluïsa Pérez, Bea Rico, Roc, Pau Sellés Alòs, Sílvia Sempere, Josep Sou, Ramón Urbán, Aurora Valero, Sílvia Viana i Grup Matèric amb Ximo Canet, Enric Piera i Xavi Vaquer.

Fins al dia 31 de juliol, podeu visitar ‘Vinticincvacances a Ovidi Montllor’, a la Llotja de Sant Jordi, l’horari de l’exposició és de dimarts a dissabte d’11:30 a 13:30h i de 17:30 a 20:30h. Diumenges d’11:30 a 13:30h.

I ‘O d’Ovidi’ de Rafael Amorós, a la Casa de la Cultura ‘Mario Silvestre’, de dilluns a divendres d’11.30h a 13.30h i de 17.30h a 20.30h, fins al dia 31 de juliol.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *